Totul a inceput acum mai bine de 10 ani, cu niste Cuvinte Simple (Simple Words- Compania) si un grup de tineri care se ocupau cu procesare de date pentru Organizatia Natiunilor Unite.

Cuvintele simple au evoluat in programe, apoi in proiecte complexe de software pentru clienti din intreaga lume. Oamenii au evoluat devenind echipe, apoi departamente profesionale. Asa a aparut necesitatea de extindere a spatiilor de birouri, necesitate in care noi am vazut o oportunitate de a ne imbogati portofoliul de domenii de activitate cu cel de dezvoltare imobiliara.

Asadar, am inceput sa construim. Mai intai birouri, apoi complexuri rezidentiale. Departamentele profesionale au evoluat apoi in companii individuale cu domenii specifice de activitate, toate sub un singur nume, Kronvest Group of Companies.

Daca la inceput, am tins catre cel mai inalt nivel din fiecare domeniu acoperit, acum tindem doar catre stele, prin investitiile noastre de 5 stele!

Misiunea noastra este de a crea si dezvolta medii propice evolutiei afacerilor, care, la randul lor, ridica societatea din jurul nostru la un nivel superior de civilizatie, dezvoltandu-ne astfel si pe noi ca oameni, prin redefinirea standardelor de valori impuse de performantele noastre.

1996- Simple Words
2004- Quabitat
2005- Star Imobiliar, Kronvest
2006- Diginesis
2007- Kronvest Construct si Kronvest Consulting